Verzekeringen

Onzekerheid over je financiële situatie of een onverwachte tegenslag is voor niemand prettig. Toch kan er van alles gebeuren dat een impact heeft op je financiën. Het is goed daar regelmatig bij stil te staan en te bekijken of je de juiste verzekeringen hebt afgesloten om je risico's af te dekken. Risico's veranderen in de loop van de tijd en hoe belangrijk jij het vindt deze (beter) af te dekken, kan ook veranderen.

Je kunt voor verschillende verzekeringen kiezen om je te beschermen tegen de gevolgen van onvoorziene gebeurtenissen. Het afsluiten van een verzekering is een manier om jezelf financiële zekerheid te bieden. Je betaalt een premie (vergoeding) en daarmee verzeker je jezelf ervan dat de geleden schade wordt vergoed. Bij het afsluiten van een verzekering wordt een bepaalde premie betaald, die maandelijks, jaarlijks of in één keer kan worden voldaan. Zolang de premie wordt betaald, ben je verzekerd.

Soorten verzekeringen

Er zijn veel verschillende verzekeringen waar je uit kunt kiezen. Een inboedelverzekering beschermt bijvoorbeeld de inboedel van je huis tegen beschadiging door water, inbraak of brand. Een reisverzekering beschermt je tijdens je vakantie en een autoverzekering biedt een vergoeding voor bijvoorbeeld schade of diefstal van de auto. Andere verzekeringen zijn de aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo wit

Als adviseur is het onze taak dat jij in jouw privéleven weet dat de financiële zaken goed geregeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheid- of andere schadeverzekeringen, en ook aan de meer complexe zaken als jouw hypotheek en financiële planning. Een huis kopen, trouwen of samenwonen, kinderen krijgen, studerende kinderen, stoppen met werken;  Wij helpen je zodat je goed op deze en andere gebeurtenissen bent voorbereid.

Contact
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00

Avonduren op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12041189
Kifid 300.015090
KVK 55516491
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab